bloggen

Bröllopsfotografering

Det har jag ägnat mig åt i sommar, dock bara två stycken, men ändå. 

På båda tillställningarna har jag varit fotograf och gäst, vilket egentligen inte är någon lysande kombo. Men jag är ganska nöjd med slutresultatet från båda plåtningarna (det är jag egentligen inte, men jag är aldrig nöjd, så då är det som det ska vara. 

Nu får det vara nog med bröllop ett tag, sugen på att prova något som jag aldrig gjort förut, fota en konsert eller någon annan sport än fotboll. Vi får väl se vad man kan hitta på i höst. Om det skulle vara någon som behöver något fotograferat så hojta till, jag ska göra mitt bästa för att göra er nöjda :) 

På återseende!

                         Först ut var Kai och Carina som gifte sig den 16 juli i Katrineholm

                         Först ut var Kai och Carina som gifte sig den 16 juli i Katrineholm

   Helgen efter var det dags igen, då Linnea och Emil slog till i Drothems kyrka i Söderköping. 

   Helgen efter var det dags igen, då Linnea och Emil slog till i Drothems kyrka i Söderköping.